fbpx

Akvaviittia ja Smörrebrödejä – Maxillin smörreviikot ovat täällä

Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva Maxill järjestää jälleen suurta suosiota nauttineet smörreviikot. Listalla komeilee neljä skandikeittiön inspiroimaa voileipää ja neljä niihin makupareiksi tarkoin valittua akvaviittia, jotka kokonaisuuksina antavat moniulotteisia pohjoismaalaisia makuelämyksiä.

Klassisten ja hyväksi havaittujen yhdistelmien lisäksi muutama saattaa jopa yllättää positiivisesti – Poronkieltä ja meripihkaa? Kampelaa ja väinönputkea? Klassisesta pohjoismaalaisesta keittiöstä ja akvaviiteista löytyy paljon enemmän syvyyttä ja aromaattisuutta kuin usein ajatellaan, joten tätä listaa maistellessa jokainen pääsee paremmin kosketuksiin oman ruokaperinteemme kanssa.

Smörrebrödejä tarjoillaan lounaan ja illallisen ohella aina 29.3. asti Maxillin aukioloaikojen mukaisesti.