fbpx

Arcus Finland vahvistaa myyntiorganisaatiotaan

Alkoholiyhtiö Arcus Finland Oy on muodostanut uuden Horeca-myyntiorganisaation, joka keskittyy väkevien alkoholien myymiseen.

Uuden organisaatiomuutoksen myötä Arcuksella on oma myyntiorganisaatio, jossa osaava henkilökunta myy Arcus Finlandin edustamia väkeviä alkoholeja. Tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Braastad konjakit, Bushmills viskit, Aalborg akvaviitit, Fireball shotti ja Vana Tallinn liköörit. Aikaisemmin Arcuksen tuotteita edustanut Vingruppen-myyntiorganisaatio jatkaa konsernissa ja keskittyy jatkossa myymään Vingruppen-yhtiöiden edustamia viinejä.

Arcus Finlandin uuteen myyntitiimin on nimitetty Area Sales Manager Miika Merta sekä Area Sales Manager Juho Lokka. Miika siirtyy Arcukselle Sinebrychoffilta yli 20 vuoden myyntikokemuksella juoma-alalta. Juho on toiminut viimeiset 9 vuotta Interbrandsilla myyntiedustajana sekä Brand Ambassadorina.

-Vuosi 2020 on ollut Horeca-alalle erittäin haastava ja elämme epävarmoja aikoja. Meillä Arcuksella on kuitenkin vahva usko siihen, että ala tästä toipuu ja tiedämme, että ravintolat tarvitsevat jatkossakin asiantuntijapalveluita, kansainvälisiä huippu-baarituotteita sekä luotettavia kumppaneita. Näiden uskon olevan juuri meidän vahvuutemme ja olen erittäin iloinen, että huipputyypit Miika ja Juho ovat liittyneet tiimiimme, kertoo maajohtaja Fredrik Gahmberg.

Miika Merta ja Juho Lokka ovat aloittaneet työt Arcus Finlandilla syyskuun alussa.

 

Lisätiedot:

Country Manager Fredrik Gahmberg, fredrik.gahmberg@arcusfinland.com puh. +358 40 560 0617

Area Sales Manager Juho Lokka (Pääkaupunkiseutu, Rovaniemi), juho.lokka@arcusfinland.fi puh. +358 50 327 7712

Area Sales Manager Miika Merta (Muu Suomi) miika.merta@arcusfinland.fi puh. +358 40 356 4563