fbpx

Champagne Pommery Vingruppenin jakeluun

Maailman suuriin samppanjataloihin kuuluva Champagne Pommery on siirtynyt Vingruppenin jakeluun Suomessa. Lähes kaksisataa vuotta vanha Pommery on historiallinen ja maailmankuulu samppanjabrändi ja ehkä parhaiten tunnettu innovaatioistaan, kuten kuivan samppanjan kehittämisestä 1800-luvun lopulla, jolloin samppanja oli vielä makea jälkiruokajuoma.

Pommeryllä on laaja valikoima eri samppanjoita, ja talon perustyyli on raikkaan aromaattinen. Pommeryn imago on nuorekas ja innovatiivinen, eikä talo ole lainkaan jämähtänyt turhaan konservatiivisuuteen tai vanhanaikaisuuteen. Pommery on myös yksi eturivin samppanjataloista kestävän kehityksen ja luonnonmukaisuuden saralla.

Champagne Pommery on myös kuuluisa Reimsissä sijaitsevista rakennuksistaan, jotka muodostavat ainutlaatuisen arkkitehtonisen kokonaisuuden. Sen alle kätkeytyy 18 kilometriä tunneleita ja viinikellareita, jotka pitävät sisällään 25 miljoonaa samppanjapulloa ja suuren määrän vanhaa taidetta. Tästä syystä Pommery on myös suosittu matkakohde viinituristeille.

 

Tutustu Pommery-valikoimaan tästä linkistä.