fbpx

Grand Vin Helsinki kokoaa viininystävät Vanhalle 4.-5.10.

Grand Vin Helsinki on syksyn odotetuimpia viinitapahtumia, kun viininystävät kohtaavat huippuviinit Vanhan Ylioppilastalon katon alla. Kaksipäiväinen tapahtuma on sukua Grand Champagnelle ja järjestetään nyt kolmannen kerran. Grand Vinissä pääsee maistamaan satoja laatuviinejä ja osallistumaan Master Class -luennoille.

Vingruppenin edustamista viinitaloista mukana on mm. Chateau Ste Michelle, Dr. Thanisch, Villa Maria, Guigal, Altolandon, Garzon, CVNE ja monta muuta. Grand Vinissä pääsee maistamaan näiden viinintuottajien tarkoin valitun viinikattauksen osastoillamme, ja Master Class -luennoilla viinin saloihin pääsee entistä syvemmin. Master Classeissa ammattilaisten vetämät tastingit antavat viineistä kokemuksen jota ei muualta voi saada, ja oma viinitietämys syvenee samalla. Master Classeja on neljältä viinitalolta: Dr. Thanisch, Chateau Teyssier, Villa Maria ja Spier Vineyards. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Master Classeista löytyvät Grand Vinin sivuilta.

Hanki itsellesi liput ajoissa ennakkoon, sillä tapahtuma usein myydään loppuun! Kattava paketti ohjelmasta ja tapahtumasta löytyy Grand Vinin sivuilta www.grandvinhelsinki.fi.

Nähdään Grand Vinissä!