fbpx

Hävikkiruokaravintola Loop tarjoilee Le Contesse -luomuproseccoa ja Tausendhügelin viinejä Senaatintorilla

HÄVIKKIRUOKARAVINTOLA LOOP

Helsingin näkyvimpiin paikkoihin lukeutuva, suurtapahtumienkin areenana tunnettu Senaatintori sai kesäksi uuden ilmeen, kun torille avattiin Suomen suurin yhtenäinen terassialue. Torilla toimii kesän ajan 16 hakuprosessilla valittua, suosittua ravintolaa. Yksi niistä on Hävikkiruokaravintola Loop, Vingruppenin uusin yhteistyökumppani, joka tarjoilee terassillaan maahantuomaamme Le Contesse -luomuproseccoa sekä Tausendhügelin valko- ja punaviiniä.

Lapinlahden entisellä sairaala-alueella toimiva Loop valmistaa Senaatintorillakin herkullista ja ravitsevaa ruokaa kaupoilta ja tuottajilta jääneistä raaka-aineista, jotka muuten päätyisivät roskiin. Vastuullisen ruokafilosofiansa ohella Loop tunnetaan nuorten, pitkäaikaistyöttömien ja maahanmuuttajien työllistäjänä sekä raaka-aineiden lahjoittamisesta hyväntekeväisyyteen.

Loopin toimintatavat nousevat nyt entistä suurempaan arvoon, kun ruoka-avun tarvitsijoiden ja työttömien määrä on koronaviruksen myötä lisääntynyt reippaasti. Muiden ravintoloiden tapaan Loop itsekin on ollut vaikeassa tilanteessa asiakasmääriä ja aukioloja koskevien rajoitusten vuoksi.

– Meitä ilahduttaa, että näin vastuullisesti toimivasta ravintolasta saa viinejämme laseittain sekä tietysti se, miten Senaatintori tarjoaa koronan kurittamalle ravintolasektorille uusia liiketoimintamahdollisuuksia kesän ajaksi, kertoo Vingruppenin sommelier ja myyntiedustaja Otto Sovelius.

Loopin viihtyisällä terassilla voi nauttia Le Contesse Organic Brut -proseccoa sekä Tausendhügelin Riesling- ja Pinot Noir -viinejä koko kesän ajan. Suositut Tausendhügel-viinit tulevat Saksasta, Riesling Rheinhessenistä ja Pinot Noir trendikkäältä Pfalzin alueelta. Kuplien ystäville on tarjolla luomusertifioitua Le Contesse Organic Brut -proseccoa.

– Pohjoismaiseen Arcus-konserniin kuuluva Vingruppen on kevään poikkeusolojen aikana tukenut ravintoloita Ruotsissa samalla kun Arcus on valmistanut käsidesiä valtavaan kysyntään. Nyt meidän on aika tukea kotimaisia ravintoloita – ja mikä olisikaan parempi kesäinen paikka siihen kuin historiallinen ja entistä eläväisempi Senaatintori, Sovelius sanoo.

Vingruppen Finland on kokenut toimija Suomen alkoholijuomamarkkinoilla. Viineistä, väkevistä alkoholijuomista sekä innovatiivisista oluista ja siidereistä koostuva laaja tarjoomamme elää ja kehittyy jatkuvasti. Tunnemme markkinat, trendit ja suomalaisen kuluttajan makutottumukset ja mieltymykset. Edustamme tunnettuja brändejä, tuoteperheitä ja viinitaloja ympäri maailmaa.

Olemme osa Arcus-konsernia, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia alkoholialan toimijoita. Toiminta-ajatuksenamme on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi. Yrityksemme ovat Social Wines Oy, Vinum Import Oy, Wineworld Finland Oy, Vinunic Oy, Brews4U Oy ja Arcus Finland Oy.

www.vingruppen.fi
www.arcus.no