fbpx

HEY YOU! SINUSTAKO BREWS4U FINLAND OY:N MYYNTIEDUSTAJA / TUOTEVASTAAVA?

Brews4U rekry

Haemme tiimiimme myyntiedustajan/tuotevastaavan pääkaupunkiseudulle.

Tule edustamaan kansainvälisiä ja tunnettuja alkoholibrändejä kuten Motörhead Drinks, Kiss Rum Kollection, Uiltje Brewing Co, Jopen Brewery, Captain Lawrence, Kees, BRLO, Karmeliten, HighBall Cocktails 0 %.

Tule kehittämään K-kauppojen tuotevalikoimaa ja alkoholittomien tuotteiden kategoriaa, edistämään päivittäistavarakauppa- ja Horeca kentässä nimettyjen tuotemerkkien myyntiä.

Toivomme sinulta päivittäistavarakaupan kentän kokemusta ja tuntemusta. Työ vaatii myös raportointitaitoa, markkinoinnin tuntemusta sekä hyvät sosiaaliset- ja esiintymistaidot. Tärkeää on mielenkiinto ja harrastuneisuus alaa kohtaa. Toivomme tekemisen meininkiä, oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti, myös osaksi viikonloppuisin. Tärkeää on tahto kehittää omaa osaamistaan.

Tarvitset ajokortin, suomen- ja englanninkielen sujuvat taidot, muut kielet ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja hauskan työympäristön. Sinulla on mahdollisuus edustaa maailmanluokan alkoholibrändejä. Saat koulutusta tuotteista ja alkoholialasta.

Jos haluat olla paras alkoholijuomissa Pohjoismaissa, pääset kehittymään ja olemaan osa pohjoismaista markkinajohtajaa Arcus-konsernia.

Kun asenteesi on ”Rock you like a hurricane”, voit olla etsimämme henkilö.

 

Muuta:

Sijaintina on Helsinki, mutta mahdollisuus matkustaa Suomen sisällä ja ulkopuolella

Aloituspäivämäärä: 03 – 04/2021

 

LÄHETÄ CV:si ja hakemuksesi 31.12.2020 mennessä osoitteeseen info@brews4u.fi  otsikolla ”Myyntiedustaja”.

Paikkaa täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoa paikasta antaa Jukka Larimo, Managing Director, puh. 050 321 89 22.

 

Brews4U Finland Oy on keskittynyt panimotuotteiden maahantuontiin ja on perustettu vuonna 2019.  Olemme osa Vingruppen Finlandia ja Arcus-konsernia, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia toimijoita. Toiminta-ajatuksenamme on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi. Vingruppen Finlandin konseptin kruunu on laaja tarjooma viinejä, väkeviä alkoholijuomia ja innovatiivisia oluita ja siidereitä, joka elää ja kehittyy jatkuvasti. Edustuksessamme on tunnettuja brändejä, tuoteperheitä ja viinitaloja ympäri maailmaa.

 

www.brews4u.fi

www.vingruppen.fi

www.arcus.no