fbpx

Ajankohtaista

Livikon tuotteiden maahantuonti siirtyy Vingruppenin jakeluun 2.7.2018

Liviko ja Arcus Finland Oy aloittavat yhteistyön heinäkuun alusta 2018. Tästä alkaen Livikon tuotteet ovat ravintoloille tilattavissa myös suoraan Vingruppen Finlandin kautta www.winetto.fi.

Liviko on vuonna 1898 perustettu Viron kansallinen laatualkoholin valmistaja, joka toimii yhtenä johtavista alkoholiyrityksistä kaikissa kolmessa Baltian maassa.

Livikon yli satavuotinen alkoholinvalmistusperinne kunnioittaa historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen valmistustekniikkaan ja tulevaisuuteen suunnattuun tuotekehittelyyn. Puhtaat raaka-aineet, nykyaikainen ja suurtuotannon ohessa osin käsityönä valmistuvat pienerät tarjoavat nautintoja myös vaativammalle kuluttajalle.

Liviko valmistaa yli 70 eri alkoholijuomaa, joista tunnetuimmat ovat Viru Valge, Vana Tallinn, Crafter’s London Dry Gin, Hõbe Vodka ja Livikon liköörit. Nämä tuotemerkit symbolisoivat  laatua kotimarkkinoilla Virossa että kansainvälisesti.

Baltian suurin alkoholiyhtiö Liviko kuuluu virolaiseen NG Investeeringud -konserniin, joka toimii sekä Virossa, Latviassa että Liettuassa.