Maailman paras baari vierailulla Suomen luksushotellissa

Vingruppen / Ajankohtaista  / Maailman paras baari vierailulla Suomen luksushotellissa

Maailman paras baari vierailulla Suomen luksushotellissa

Toukokuussa aukeavan Hotel St. Georgen avajaiskuukausi huipentuu kuuluisan lontoolaisen Savoy –hotellin American Bar:in vierailuun sunnuntaina 20.5.

Tänä vuonna maailman parhaaksi baariksi valitun Savoy American Barin tiimi sekoittaa kansainvälisesti palkittuja cocktaileitaan St. Georgen upouudessa Garden Barissa. Tiskin takana nähdään myös Savoyn Beaufort Barin ammattitaitoa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy koko illan.

Odotetun uutuushotellin baari pyrkii avaamisestaan asti olemaan myös yksi Suomen merkittävimmistä drinkkikohteista. Hotellibaarien uusi nousu on osa globaalia trendiä, sillä viimeisimmässä maailman viidenkymmenen parhaan baarin listassa neljä ensimmäistä sijaitsevat hotellien yhteydessä. Myös Helsinkiin on viimeisten vuosien aikana noussut useita kansainvälisen tason hotellibaareja.

Sekä American Bar että Beaufort bar julkaisevat kevään aikana odotetut uudet cocktaillistansa, ja St. Georgessa on tarjolla uusien listojen juomia ensimmäisten paikkojen joukossa maailmassa. Savoyn baarien cocktaileista on vuosien varrella jäänyt elämään monia kansainvälisiä klassikoita, joten listalta saattaa löytyä myös jokin tuleva klassikkodrinkki.

Tapahtuman järjestävät Arcus Finland, Bacardi-Martini Finland ja Kämp Collection Hotels. St. Georgessa pidetään myös 21.5. Savoyn vetämänä ammattilaiskoulutus, johon Suomen ravintola-alan ammattilaisilla on mahdollisuus hakea mukaan The Savoy Experience In St. George –Facebook tapahtuman kautta.

https://www.facebook.com/events/1516283095164254/

 

Picture By Kämp Collection Hotels