fbpx

Toimintamme COVID-19 -tartuntatautiepidemian aikana

Tiedote Vingruppen Finland 18.3.2020.

Ensisijainen tavoitteemme on työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveyden ja turvallisuuden turvaaminen sekä riittävät varautumissuunnitelmat. Noudatamme Suomen ja kaikkien Pohjoismaiden hallitusten tiukkoja vaatimuksia viruksen leviämisen estämiseksi. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja toimimme tarvittaessa nopeasti.

Yrityksemme Norjassa, Arcus, tuottaa tällä hetkellä käsidesiä sairaaloille ja muille kriittisille laitoksille sekä hätäpalveluille Pohjoismaissa. Tämä voittoa tavoittelematon aloite on meidän tapamme auttaa. Lyhyessä ajassa saimme tuotannon kunnolla vauhtiin ja pystymme toimittamaan lähiaikoina sekä jatkossa 15-20 000 litraa.

Alkon myymälät ja verkkokauppa palvelevat toistaiseksi normaalisti. Pohjoismaisten alkoholimonopolien kysyntä on ollut viime päivinä jonkin verran normaalia korkeampaa. Ravintola- ja tax free myynti on vähentynyt merkittävästi. Tuotantomme Norjassa ja logistiikka kulkevat tällä hetkellä lähes normaalisti. Suomeen on tilattu varmuusvarastoja ja pyrimme näin vastaamaan kysyntään sekä varmistamaan tavaran saatavuuden Suomessa.

Vingruppen Finland on dynaaminen palveluyhtiö, joka huolehtii Arcus-konserniin kuuluvien, alalla arvostettujen maahantuontiyritysten myynti- ja logistiikkatoiminnoista. Arcus-konserniin kuuluvat yritykset ovat Arcus Finland Oy, Brews4U Oy, Social Wines Oy, Vinum Import Oy, Wineworld Finland Oy ja Vinunic Oy. Arcus ASA on pohjoismaiden suurimpia toimijoita, jonka toiminta-ajatus on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi. Kesällä 2019 valikoimiin tulivat vahvasti myös käsityöläisoluet ja -siiderit.

www.vingruppen.fi
www.arcus.no