Vingruppen hakee avainasiakaspäällikköä

Vingruppen / Ajankohtaista  / Vingruppen hakee avainasiakaspäällikköä

Vingruppen hakee avainasiakaspäällikköä

Haluatko olla osa yhtä Pohjoismaiden suurinta alan toimijaa ja mielenkiintoista kasvutarinaa? Vingruppen Finland etsii tiimiinsä AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ.

Toimintamme kasvaessa ja vauhdin kiihtyessä etsimme joukkoomme innostavaa, tuloshakuista ja tavoitteellista B2B – myynnin osaajaa. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta, myynnistä sekä myynnin kehittämisestä HoReCa-asiakkuuksissa. Työpisteesi sijaitsee Helsingin keskustassa ja työ painottuu Etelä-Suomeen. Työssä edellytetään matkustusvalmiutta kotimaassa sekä satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Sinulla on aito palo myyntiin, olet positiivinen, dynaaminen ja proaktiivisen otteen omaava, kokenut myynnin ammattilainen. Kommunikoit monipuolisesti niin suomeksi kuin englanniksi, muiden kielten taitaminen on etu. Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta, ratkaisukeskeisyyttä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä HoReCa-sektorin tuntemusta. Arvostamme soveltuvaa koulutustaustaa, sekä halua kehittää ja kehittyä. Alkoholituotteiden perusteiden osaaminen ja aito kiinnostus viini- ja ruokakulttuuriin katsotaan lisäarvoksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, laadukkaan tuotevalikoiman, viihtyisän työympäristön sekä huippuduunin mukaansatempaavalla toimialalla.

Myy itsesi meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Sari Rautio, puh.+358 40 356 0826 pe 7.6. klo 11-12 tai ma 10.6. klo 16-17.

Hakemukset sähköpostitse palkkatoivomuksineen: rekry@vingruppen.fi viimeistään 18.6. 2019 mennessä.

Tehtävä täytetään heti, kun oikea henkilö siihen löytyy.