fbpx

Zuccardi Valle de Uco voitti kultaa

Zuccardi Valle de Uco on voittanut kultaa The World’s Best Vineyard-kilpailussa

Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että yhteistyökumppanimme Zuccardi Valle de Uco on voittanut kultaa The World’s Best Vineyard-kilpailussa jo kolmatta vuotta peräkkäin!

Kilpailu on suunniteltu nostamaan viinimatkailun profiilia sekä kannustamaan viinintuottajia. Maailman parhaiden viinitilojen listalla pyritään korostamaan sekä vakiintuneiden että nousevien viinimatkailukohteiden moninaisuutta.

Zuccardi on ylpeä juuristaan, mikä näkyy kaikessa heidän toiminnassaan. Viininvalmistukseen suhtaudutaan intohimolla ja lähtökohtana on kehittää viinejä, joilla on oma identiteetti. Viinit ilmentävät terroiria, eli alkuperäistä ilmaston ja maaperän yhdistelmää ennennäkemättömällä tavalla.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Kansainvälinen tuomaristo koostuu lähes 600 henkilöstä, jotka äänestävät parasta viinitilaa 1500 kilpailijan joukosta. Arvioinnissa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat, jotka tekevät vierailusta unohtumattoman. Tärkeimpiä arviointikriteerejä ovat viinit, ruoka, ympäristö, henkilökohtainen palveluasenne, maisema sekä viinitilan maine. Lisätietoja @worldsbestvineyards.