Vingruppen Finland

Tervetuloa Vingruppen Finland sivustolle

Esittely

Vingruppenin tarina syntyi Ruotsissa vuonna 1992 omistajien intohimosta hyviä ja laadukkaita viinejä ja viinintuottajia kohtaan. Konsepti on ollut menestyksekäs ja toiminta on laajentunut vuosien saatossa Norjaan ja nyt, vuonna 2017 myös Suomeen. Vingruppen Finland on dynaaminen palveluyhtiö, joka huolehtii Arcus -konserniin kuuluvien, alalla arvostettujen maahantuontiyritysten myynti- ja logistiikkatoiminnoista. Arcus -konserniin kuuluvat yritykset ovat Arcus Finland Oy, Social Wines Oy, Vinum Import Oy, Wineworld Finland Oy ja Vinunic Oy. Arcus ASA on pohjoismaiden suurimpia toimijoita, jonka toiminta-ajatus on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi.

Konseptimme ehdoton kruunu on yksi markkinoiden laajimmista tuoteportfolioista, joka elää ja kehittyy jatkuvasti. Otamme huomioon asiakkaidemme tarpeet ja toiveet, sekä tuomme markkinoillemme uusia, kiinnostavia konsepteja globaalit trendit huomioiden. Edustuksessamme on tunnettuja tuoteperheitä ja viinitaloja kuten Champagne Leclerc-Briant, Villa Maria, Jaume Serra, Bodega Argento, CVNE, Antiche Terre Venete, Bodegas Altolandon, E.Guigal, Braastad Cognac, Linie Aquavit, Bushmills viskit ja Plantation rommit.

Vingruppenilla työskentelee viineihin, cocktaileihin ja gastromiaan intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, joista useimmat ovat työskennelleet alkoholi-alalla koko uransa. Kokemusta löytyy monipuolisesti ravintola-alalta, sekä myynnin – ja markkinoinnin eri tehtävistä. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 22 ja toimialueemme on koko Suomi.

Asiakkaillemme tarjoamme ostamista helpottavia ratkaisuja. Kokemuksemme yhdistettynä pitkäjänteisiin yhteistyösuhteisiin eri alkoholijuomatalojen kanssa takaavat sen, että pystymme palvelemaan eri juomien hankintaan ja tarjoiluun liittyvissä asioissa luotettavasti. Palveluksessamme on viiniasiantuntijoiden lisäksi sommelier ja cocktail ambassador. Olemme innovatiivinen ja inspiroiva yhteistyökumppani.

Myynti

Sari Rautio

Myyntijohtaja

puh: 040 356 0826

Christian Mangold

Aluemyynti Länsi-Suomi

puh: 040 726 7402

Otto Sovelius

Aluemyynti Etelä-Suomi

puh: 044 015 0111

Jani-Pekka Hiltunen

Aluemyynti PK-seutu, Itä-ja Pohjois-Suomi

puh: 050 516 6637

Asiakaspalvelu

tilaukset@vingruppen.fi

puh: 050 575 2245