fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Piera Martellozzo 075 Carati Prosecco Millesimato Magnum

Piera Martellozzo 075 Carati Prosecco Millesimato Magnum

27,72 

(Suositushinta)

Drinks Business; "The Prosecco Masters 2017" hopeaa Mundus Vini; hopeaa  

Uutuus!

Raikas ja mineraalinen Prosecco on  kuiva, keskihapokas, persikkainen, päärynäinen, kypsän raparperinen, viheromenainen ja kevyen kukkainen.

Ruokasuositukset: Aperitiivi, tervetuliaismalja ja antipastot sekä kevyet seisovan pöydän antimet. Kaunis ja edustava pakkaus sopii arvokkaampaankin juhlaan.

Valmistus: Kuplat muodostuvat tankkikäymismenetelmällä (Charmat).

 

Kategoria

Avainsanat

winettonro

950023

alkonro

507018

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Glera

sokeripitoisuus

17 g/l

hapokkuus

5,7 g/l

alkoholipitoisuus

11 %

pakkauskoko

1,5L

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Piera Martellozzo on perheyhtiö, jonka ennakkoluulottomat ja kuluttajaystävälliset viiniprojektit ovat paitsi innostavia myös laadukkaita. Suurin osa tuotannosta tulee omilta tarhoilta ja yritystä johtaa Piera Martellozzo, joka on yrityksen keulahahmo jo kolmannessa sukupolvessa. Pieran isä halusi tyttärensä yrityksen johton, koska uskoi hänen tuovan sen uuteen kukoistukseen. Ja näin on käynyt. Perheyrityksen vienti on kasvanut suuresti viime vuosina. Piera Martellozzolla on mysö edelläkävijä ympäristöasioissa ja uusi viinilä on rakennettu ympäristöystävälliseksi. Mm oma vedenpuhdistamo takaa minimaalisen luonnon rasituksen. yrityksellä on myös seuraavat laatustandardit: UNI EN ISO 9001, IFS - International Food Standard, BRC - British Retail Consortium Global Standards.