fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / 1800 Reposado Tequila

1800 Reposado Tequila

1800 on maailman ensimmäinen super premium -tequilasarja, johon kuuluvat Silver, Reposado ja Anejo tequilat. 1800 tequila juhlistaa vuotta, jolloin tequilaa kypsytettiin ensimmäisen kerran tammitynnyreissä ja jolloin kategoria otti askeleen kohti pehmeämpää, monimuotoisempaa makua. Yli 200 vuoden ajan 1800 tequilan valmistuksessa ei ole poikettu alkuperäisestä reseptistä tai tislausprosessista.

1800 Reposado valmistetaan 100 % 8-12 vuotiaasta sinisestä Weber-agavesta, joka kasvaa vulkaanisella maaperällä Jaliscon alueella Meksikossa. 1800 Reposado kypsytetään amerikkalaisessa ja ranskalaisessa tammessa vähintään 6 kuukautta. Täyteläisestä mausta löytyy kermaista karamellisuutta, mietoa mausteisuutta ja häivähdys savuisuutta.

1800 Reposado sopii nautittavaksi sellaisenaan jäillä ja tai osana laadukkaita cocktaileja.

 

Kategoria

Avainsanat

, , ,

tuottaja

maa

alkoholipitoisuus

38

pakkauskoko

0,7 l

Tuotekortti

Tuottajasta:

Vuonna 1795 Espanjan kuningas myönsi José Antonio de Cuervolle toimiluvan valmistaa tequilaa kaupallisesti, tämä oli lajissaan ensimmäinen maailmassa. Tämä tapahtuma merkitsi tequilan syntymisen. Tänä päivänä Jose Cuervo on maailman myydyin tequila. Jose Cuervon reseptit ja valmistusprosessi on annettu perintöna eteenpäin sukupolvesta toiseen, eikä siis ole ihme että Jose Cuervo on eniten palkittu tequilaperhe kautta aikojen. Perheen vaakuna on kunnianosoitus Cuervo perheen historialle. Vaakunassa on kuvia variksesta (Cuervo tarkoittaa varista espanjaksi), sinisestä agavekasvista, sekä "Hacienda de Solar de las Animas" -brändäysraudasta , joka on Cuervon omistama hotelli Jaliscossa.