fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / 1800 Silver Tequila

1800 Silver Tequila

1800 Silver tequila on todellinen premium tequila. Se valmistetaan 100% sinisestä highland agavesta. Korkeammalla maaperällä kasvavat agavekasvit jäävät keskimääräistä pienemmiksi ja ovat siten hieman makeampia kuin lowland kasvit. 1800 Silver tequilaa lepuutetaan vain 15 päivää tammitynnyreissä ennen pullotusta.

1800 Silver tequila soveltuu erinomaisesti osaksi premium tequila cocktaileja puhtaan ja tasapainoisen makunsa ansiosta. Laadukkaan tequilan voi tarjoilla myös sellaisenaan, esimerkiksi limen kuoren kera!

Kategoria

Avainsanat

, , ,

tuottaja

maa

alkoholipitoisuus

38

pakkauskoko

0,7 l

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Vuonna 1795 Espanjan kuningas myönsi José Antonio de Cuervolle toimiluvan valmistaa tequilaa kaupallisesti, tämä oli lajissaan ensimmäinen maailmassa. Tämä tapahtuma merkitsi tequilan syntymisen. Tänä päivänä Jose Cuervo on maailman myydyin tequila. Jose Cuervon reseptit ja valmistusprosessi on annettu perintöna eteenpäin sukupolvesta toiseen, eikä siis ole ihme että Jose Cuervo on eniten palkittu tequilaperhe kautta aikojen. Perheen vaakuna on kunnianosoitus Cuervo perheen historialle. Vaakunassa on kuvia variksesta (Cuervo tarkoittaa varista espanjaksi), sinisestä agavekasvista, sekä "Hacienda de Solar de las Animas" -brändäysraudasta , joka on Cuervon omistama hotelli Jaliscossa.