Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Aloers

Aloers

17,51 

(Suositushinta)

Aloers on 100% Xarello -viini Can Credon omilta La Pedra Blancan -tarhoilta. Biodynaamisen ja luomusertifikaatit omaava Aloers on erittäin raikas ja voimallisen makuinen viini, joka sopii hyvin ikäännytykseen. Sopii myös vegaaneille.

Celler Credo on maineikkaan cavatalo Recaredon viinitalo. Sen viinitarhat sijatsevat Alt Penedesin viinialueella Saint Sadurni d’Anoiassa. Niillä noudatetaan biodynaamisen viljelyn oppeja eli erilaiset kasvit ja yrtit täyttävät viiniköynnösrivien välit vaikuttaen maaperän tiiviyteen, kosteuteen ja ylläpitäen luonnon monimuotoisuutta sekä ekosysteemiä. Viinien kuntoa ja niiden vastustuskykyä esim. erilaisia sieniä vastaan hoidetaan luonnonmukaisesti lääkekasveilla ja yrteillä. Kaikkiin Celler Credon viineihin rypäleet poimitaan käsin.

Aloersiin rypäleet tulevat La Pedra Blancan tarhoilta, jossa maaperä on kalkkikiveä. Rypäleet saavat uuttua rankoineen mehussa joitakin tunteja, jonka jälkeen se saa levätä hiivojen kanssa n. 1,5 kuukautta. Alkoholikäyminen tapahtuu omien tarhojen hiivoilla.

Aloersin maku on raikkaan hapokas ja runsas, kuvastaen loistavasti Välimeren alueen kalkkikivimaaperän Xarello-viiniä.

Aloers saattaa sisältää sakkaa, joka on luonnollista, koska viiniä käsitellään hyvin vähän. Kaikki Celler Credon viinit kasvavat, valmistuvat ja ne pullotetaan omalla tilalla.

Kategoria

Avainsanat

, ,

winettonro

93341

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Xarello

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Celler Credon viini valmistetaan yksinomaan tuottajan luomu- ja biodynaamisesti viljellyistä ja sertifioiduista rypäleistä lähellä Barcelonaa, Alt Penedén läänissä. Kaikki Celler Credon rypäleet poimitaan käsin erinomaisen laadun varmistamiseksi.Celler Credo on maineikkaan Recaredon cavatalon omistuksessa.