fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Antiche Terre Amore in Rosa organic

Antiche Terre Amore in Rosa organic

Raikas ja pehmeä roseviini kuuluu Amore-sarjaan mistä löydät myös valkoviinin Amore Oro sekä punaviinin Amore Assoluto. Viinit soveltuvat erinomaisesti juhlaavaan noutopöytään, lahjaksi vietäviksi tai nautittaviksi seurusteluviineinä itselleen tärkeän henkilön seurassa.

Puhdaspiirteinen ja miellytävä tuoksu missä kirsikan ja puolukan raikkaita aromeja. Väri on kauniin vaalean punainen. Maku on kuiva mutta viinin sokerimäärä tuo makuun runsautta ja pehmeyttä. Hapokkuus tuo raikkautta ja ryhtiä hedelmäisen pehmeään makuun.

Ruokasuositukset: Vähärasvaiset kalat, valkoinen liha ja runsaat, kermaiset pastaruoat. Erinomainen aperitiivi ja noutopöytään.

Kategoria

Avainsanat

,

alkonro

916967

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Syrah, Merlot, Rondinella

sokeripitoisuus

7 g/l

hapokkuus

5,8 g/l

alkoholipitoisuus

13 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Antiche Terre Veneten tarina alkoi 100-vuotta sitten Valpantenan laaksossa, pohjois-Italiassa jolloin Vittorio Sancassani istutti ensimmäiset köynnöksensä. Luciano Sancassani yhdessä viinitekijäystävänsä Riccardo Deganin kanssa on vienyt lämminhenkistä viinitaloa nykypäivään siirtyen vain viljelystä omaan tuotantoon. Valpantena saattaa olla se vähemmän tunnettu viinilaakso Valpolicellassa, mutta viinit täältä yltää korkealle tasolle ja ovat tyyliltään hieman raikkaampia ja herkempiä. Antiche Terren Veneten omat tarhat ovat kaikki luonnonmukaisesti viljeltyjä ja uusi viinilä toimii aurinkoenergialla.