fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Antiche Terre Corvina Villa Vittoria

Antiche Terre Corvina Villa Vittoria

(Suositushinta)

Keskitäyteläinen, pehmeä mutta ryhdikkään hapokas ja raikas maku jossa aistii hapankirsikkaa ja hieman karvautta. Corvina on Valpolicellan alueen alkuperäislajike ja on mm Amarone-viinien päälajike. Ominaista on aromikas runsaus ja raikas hapokkuus. Erinomainen ruokaviini ilman liiallista tanniinirakennetta

Ruokasuositus: Sopii lihaisten pastaruokien, mausteisten ruokien, antipastojen ja leikkeileiden kanssa. Erinomainen noutopöytään.

Valmistus: ei tammitynnyrikypsytystä

Kategoria

Avainsanat

winettonro

950010

alkonro

954467

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Corvina

sokeripitoisuus

2 g/l

hapokkuus

5,5 g/l

alkoholipitoisuus

12 %

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Antiche Terre Veneten tarina alkoi 100-vuotta sitten Valpantenan laaksossa, pohjois-Italiassa jolloin Vittorio Sancassani istutti ensimmäiset köynnöksensä. Luciano Sancassani yhdessä viinitekijäystävänsä Riccardo Deganin kanssa on vienyt lämminhenkistä viinitaloa nykypäivään siirtyen vain viljelystä omaan tuotantoon. Valpantena saattaa olla se vähemmän tunnettu viinilaakso Valpolicellassa, mutta viinit täältä yltää korkealle tasolle ja ovat tyyliltään hieman raikkaampia ja herkempiä. Antiche Terren Veneten omat tarhat ovat kaikki luonnonmukaisesti viljeltyjä ja uusi viinilä toimii aurinkoenergialla.