fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Antiche Terre Il Sommo Rosso

Antiche Terre Il Sommo Rosso

Antiche Terre Il Sommo Rosso on valmistettu Valpolicellan alkuperäislajikkeesta Corvina Veronese. Nimi "Sommo Rosso" tarkoittaa "korkein punainen" ja viitta yhteiskunnassa korkealle asetettuun henkilön kuten piispa tai herttua.

Vain ravintolamyynnissä!

Viinin maku on herkullisen hedelmäinen, kirsikkainen ja marjainen. Siinä on ryhtiä antavaa hapokkuutta sekä mausteisuutta. Täyteläinen maku on tummasävytteinen, mehevä ja maukkaan hedelmäinen. Viini sopii runsaiden tummien liharuokien kanssa. Viinissä ei ole kovaa tanniinisuutta joten se sopii myös pitkään haudutettujen liharuokien kanssa. Erittäin monipuolinen viini jonka parhaita ominaisuuksia on loistava laadun ja hinnan suhde sopii hyvin talon suositusviiniksi

Kategoria

Avainsanat

,

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Corvina Veronese

hapokkuus

5,7 g/l

alkoholipitoisuus

13,5 %

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Antiche Terre Veneten tarina alkoi 100-vuotta sitten Valpantenan laaksossa, pohjois-Italiassa jolloin Vittorio Sancassani istutti ensimmäiset köynnöksensä. Luciano Sancassani yhdessä viinitekijäystävänsä Riccardo Deganin kanssa on vienyt lämminhenkistä viinitaloa nykypäivään siirtyen vain viljelystä omaan tuotantoon. Valpantena saattaa olla se vähemmän tunnettu viinilaakso Valpolicellassa, mutta viinit täältä yltää korkealle tasolle ja ovat tyyliltään hieman raikkaampia ja herkempiä. Antiche Terren Veneten omat tarhat ovat kaikki luonnonmukaisesti viljeltyjä ja uusi viinilä toimii aurinkoenergialla.