fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Antiche Terre Venete Farfalla Bianco Bio

Antiche Terre Venete Farfalla Bianco Bio

(Suositushinta)

Venetolaisesta Garganega-lajikkeesta valmistettu luomuviini on muistutus siitä, että luomuviinitarha on tärkeä kasvuympäristö perhosille. Perhoset "farfallat" pöllyttävät ja elävöittävät tervettä ja luonnonmukaista kasvupaikkaa ja ovat paitsi hyödyllisiä, myös ilo silmälle luomutarhalla vieraileville.  

Uutuusviini vain ravintolamyynnissä sekä Viking Line myymälävalikoimassa syksyllä 2019

Kuiva viini on raikas, mineraalinen ja lempeä viini. Makuprofiilin miellyttävä mineraalisuus ja pehmeä hedelmäisyys tekee viinistä ryhdikkään raikkaan sekä miellyttävän lempeän. Nautittavaksi vaikka salaattien, antipastojen sekä yleisesti kala-ja äyriäisruokien kanssa.

Kategoria

Avainsanat

,

winettonro

950113

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Garganega, Chardonnay, Viognier

sokeripitoisuus

2

alkoholipitoisuus

12,5

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Antiche Terre Veneten tarina alkoi 100-vuotta sitten Valpantenan laaksossa, pohjois-Italiassa jolloin Vittorio Sancassani istutti ensimmäiset köynnöksensä. Luciano Sancassani yhdessä viinitekijäystävänsä Riccardo Deganin kanssa on vienyt lämminhenkistä viinitaloa nykypäivään siirtyen vain viljelystä omaan tuotantoon. Valpantena saattaa olla se vähemmän tunnettu viinilaakso Valpolicellassa, mutta viinit täältä yltää korkealle tasolle ja ovat tyyliltään hieman raikkaampia ja herkempiä. Antiche Terren Veneten omat tarhat ovat kaikki luonnonmukaisesti viljeltyjä ja uusi viinilä toimii aurinkoenergialla.