fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Antiche Terre Venete Farfalla Rosso Bio

Antiche Terre Venete Farfalla Rosso Bio

Venetolaisesta Corvina-lajikkeesta valmistettu luomuviini on muistutus siitä, että luomuviinitarha on tärkeä kasvuympäristö perhosille. Perhoset "farfallat" pöllyttävät ja elävöittävät tervettä ja luonnonmukaista kasvupaikkaa ja ovat paitsi hyödyllisiä, myös ilo silmälle luomutarhalla vieraileville.

Vain ravintolamyynnissä sekä Viking line myymälävalikoimassa

Keskitäyteläinen, raikas, marjaisa sekä ryhdikkään kirsikkainen viini on monipuolinen ruokaviini ja lasiviiniksi ravintolaan. Kierrekorkki. Tutustu myös valkoiseen Farfalla Bianco-viiniin.

Kategoria

Avainsanat

,

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Corvina

alkoholipitoisuus

12,5

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Antiche Terre Veneten tarina alkoi 100-vuotta sitten Valpantenan laaksossa, pohjois-Italiassa jolloin Vittorio Sancassani istutti ensimmäiset köynnöksensä. Luciano Sancassani yhdessä viinitekijäystävänsä Riccardo Deganin kanssa on vienyt lämminhenkistä viinitaloa nykypäivään siirtyen vain viljelystä omaan tuotantoon. Valpantena saattaa olla se vähemmän tunnettu viinilaakso Valpolicellassa, mutta viinit täältä yltää korkealle tasolle ja ovat tyyliltään hieman raikkaampia ja herkempiä. Antiche Terren Veneten omat tarhat ovat kaikki luonnonmukaisesti viljeltyjä ja uusi viinilä toimii aurinkoenergialla.