fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Apple-Ginger SPARKLING JUICE DRINK

Apple-Ginger SPARKLING JUICE DRINK

Päätös sisällyttää inkivääri tähän Limonadiin oli yhdestä syystä ja pelkästään yhdestä syystä: inkiväärin ainutlaatuisen stimuloiva ja virkistävä maku. Eksoottinen inkiväärin maku sekä Luomu omenoiden maukas liitto. Ja kuten aina: Ei lisättyä sokeria tai haitallisia säilöntäaineita. Vain orgaaninen maukkaus, suoraan äiti-luonnosta itsestään. Ainesosat: luomuomenamehu (52 %), vesi, luomu inkiväärijuuri (1,7%), hiilidioksiidi. Ravintoarvo per 100 ml: Energiasisältö 106 kJ / 25 kcal; Rasvaa 0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g, hiilihydraatteja 6,0 g, josta sokereita 6,0 g; proteiinia 0,3 g, suolaa 0 g.

Öun tuo kuluttajille korkealaatuisia, käsityönä valmistettuja luomu limonadeja, jotka ovat positiivisesti täynnä makua. Kuplivat juomamme on valmistettu 100% Orgaanisesta omenamehusta, sopii myös Vegaaneille. Ei keinotekoisia säilöntäaineita, makuja tai lisäaineita.

Käytämme innovatiivista valmistusprosessia yhdessä intohimoisten omenatiimimme kanssa luodaksemme erottuvia makuyhdistelmiä. Kaikki mitä teemme, on meillä vain yksi päämäärä mielessä: maukasta Luomu juomaa tulevaisuuden sukupolville.

ÖUNin omenapohjaiset juomat valmisteaan Virossa – Saarenmaalla.

Kategoria

Avainsanat

, ,

tuottaja

maa

sokeripitoisuus

6,0 g

pakkauskoko

0,33 l

Tuotekortti