Viinin väri on tumman punainen. Moniulotteisessa ja elegantissa tuoksussa on tummia marjoja, muskottipähkinää ja vastaraastettua pippuria. Maku on tumma ja syvä, siinä on aistittavissa pientä makeaa mausteisuutta ja hieman eukalyptusta, joita siivittävät hieno hedelmäisyys ja täyteläinen jälkimaku.
Ruokasuositus: Välimerellinen ruoka, esimerkiksi tomaattipaistos, grillatut vihannekset, lammas ja riista, pataruoat sekä kovat juustot. Myös suklaa.
Valmistus: Harvinainen espanjalainen Cabernet Franc, jota on tehty 6,666 pulloa. Sadonkorjuu syyskuussa, tämän jälkeen käyminen kuukauden ajan 22 asteen lämpötilassa. Käymisen loppupuolella maseraatio rypäleiden kuorien kanssa. Kypsytetty ranskalaisissa 300 litran tynnyreissä noin 16 kuukautta ennen pullotusta.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Cabernet Franc |
sokeripitoisuus | 1 g/l |
hapokkuus | 5,8 g/l |
alkoholipitoisuus | 13,5% |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Kyllä |