Viinin väri on paljaan vaaleankeltainen. Tuoksu on hedelmäinen ja kukkainen, siinä on sitruksisuutta ja trooppisuutta. Maku on raikkaan hapokas ja toistaa tuoksun aromit. Jälkimaku on puhtaan hedelmäinen ja pitkä.
Ruokasuositus: Raikas viini sopii aperitiiviksi ja seurusteluun. Ruokasuosituksina salaatit, kalaruoat ja äyriäiset.
Valmistus: Kunkin rypälelajikkeen sato korjattiin eri aikoina rypäleiden ollessa optimaalisessa kypsyydessään. Rypäleet ovat käyneet erikseen terästankeissa 16 asteen lämpötilassa, jonka jälkeen kahden kuukauden hiivasakkakypsytys.
Kategoria | |
---|---|
Avainsanat | |
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Xarel-lo 69%, Muscat 21%, Sauvignon Blanc 5%, Chardonnay 4%, Macabeo 1% |
sokeripitoisuus | 1 g/l |
hapokkuus | 6,2 g/l |
alkoholipitoisuus | 12% |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Kyllä |