Väri on kirkas rubiininpunainen, aavistus granaatin sävyä. Mehevässä tuoksussa on kypsää metsämarjaisuutta, aavistus tammea ja yrttisyyttä. Maku on
Ruokasuositus: Ylikypsät pataruoat, paistit, linturuoat.
Valmistus: Merlot-rypäleet kasvavat Tauriano di Spilimbergonissa, Friulin ihanteellisilla mikroilmastoilla, jossa ne saavuttavat täydellisen kypsyyden. Tarhat on sidottu Guyot-menetelmällä tiheästi, ja kastelujärjestelmä takaa erittäin korkean laadun.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Merlot |
sokeripitoisuus | 1,3 g/l |
hapokkuus | 5,7 g/l |
alkoholipitoisuus | 12,5 % |
alkon valikoimassa | Vain ravintolamyynnissä |