Väriltään keskisyvän oljenkeltainen. Tuoksu on rikas, hedelmäinen ja kukkainen. Kuiva maku on täyteläinen ja tyylikkään pehmeä - tyypillinen chardonnay runsaalla keltaisella hedelmäisyydellä ja pehmeällä hapokkuudella.
Ruokasuositus: Valmiina nautittavaksi sellaisenaan, aperitiiviksi tai esimerkiksi suolaisille canapé -pikkupurtaville. Monipuolinen illallisviini, sopii niin kalaruoille kuin kanalle.
Valmistus: Rypäleistä poistetaan tyvet, jonka jälkeen rypäleet käyvät läpi kevyen puristuksen. Alkoholikäyminen tapahtuu lämpötilakontrolloidusti terästankeissa. Käymisen jälkeen viini jätetään lepäämän hiivan kera vähintään neljäksi kuukaudeksi ennen pullotusta.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Chardonnay |
alkoholipitoisuus | 12,5 |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Vain ravintolamyynnissä |