fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Cartagena Riesling by Casa Marin

Cartagena Riesling by Casa Marin

Cartagena on chileläisen Casa Marinin mutkaton ja laadukas viiniperhe. Viileässä ilmastossa lähellä Tyyntä valtamerta sijaitsevilla tarhoilla kasvaneista rypäleistä saadaan erityisen maukkaita viinejä.

Cartagena Riesling on nuorena nautittava, hauska viini aperitiiviksi, cevichen tai tuoreiden äyriäisten seuraan. Erityisen hyvin se sopii Thai Curryn kanssa nautittavaksi.

Voimanainen ja viinintekijä Mariluz Marin perusti viiniviljelmänsä San Antonioon Lo Abarcaan 1990-luvun lopulla vastoin yleistä mielipidettä. Marilu oli viettänyt lapsuutensa kesät alueella ja hänen muistoissaan hedelmät ja vihannekset siellä maistuivat erityisen herkullisilta. Alun haasteiden ja etsikkovuosien jälkeen viininteko on tasapainottunut, vaikka suurimpina haasteina ovat yhä edelleen halla, tuuli ja botrytis. Marilun poika Felipe seuraa äitiään viinitekijänä. Hänellä on viinikokemusta myös Sonomasta ja Marlboroughsta.

Kategoria

Avainsanat

,

alkonro

575977

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Riesling

sokeripitoisuus

7 g/l

hapokkuus

7,2 g/l

alkoholipitoisuus

13 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Viña Casa Marín on María Luz Marínin vuonna 1999 perustama viinitalo. Marilu on yksi harvoista Chilen naispuolisista viinintekijöistä. Casa Marinin n. 50 ha:n viinitarhat sijaitsevat San Antonion viinialueella Lo Abarcassa lähellä Tyyntä Valtamerta. Viileässä ilmastossa sijaitsevilla tarhoila kasvaneet rypäleistä saadaan erityisen maukkaita viinejä. Cartagena on Casa Marinin mutkaton ja laadukas viiniperhe.