Viinin tuoksussa on hienostunutta hedelmäisyyttä. Maku on raikas, suoraviivaisen elegantti ja tasapainoinen.
Ruokasuositus: Täydellinen pari voimakkaille antipasti-alkupaloille sekä klassisille pastaruoille tomaattipohjaisten kastikkeiden kanssa. Sopii myös erittäin hyvin huolellisesti hyvistä raaka-aineista valmistetuille pizzoille.
Valmistus: Viini edustaa hienosti Valpolicellan tyyliä. Rypäleet ovat käyneet lämpötilakontrolloidusti 10 päivän ajan ja ne on päivittäin sekoitettu jotta viini saisi rypäleiden kuorista tanniineja ja aromeita. Viiniä on kypsytetty kolme kuukautta tammitynnyreissä.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Corvina, Corvinone, Rondinella |
sokeripitoisuus | 5 g/l |
hapokkuus | 5,5 g/l |
alkoholipitoisuus | 13,5% |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Kyllä |