Väriltään vaalean vihertävänkeltainen. Tuoksu on hedelmäinen, raikkaan sitruksinen, vihreää tuoretta omenaa. Maku on puolikuiva, pirteän raikas, hennon sitruksinen ja omenainen.
Ruokasuositus: Pieni jäännösmakeus sovittaa Devil’s Rockin monenlaisiin ruokiin, hienosti esim. yleensä viineille hankalan kalapöydän tai tulisempien Kauko-Idän makujen kanssa. Salaateille, piiraille ja pizzoille. Myös erinomainen seurusteluviininä.
Valmistus: Rypäleet kasvavat Pfalzin alueella Saksassa, Riesling-rypäleen kotimaassa, lähellä maamerkkiä joka tunnetaan nimellä Devil’s Rock. Viinintekijät ovat valmistuneet Geisenheimin huipputason viiniyliopistosta ja pitävät huolen viinin tasalaatuisuudesta vuodesta toiseen. Viini kypsyy sakan päällä 3 kuukautta.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Riesling |
sokeripitoisuus | 11 g/l |
hapokkuus | 7,4 g/l |
alkoholipitoisuus | 12 % |
alkon valikoimassa | Kyllä |
Ranskan suurin yksityisessä omistuksessa oleva viinituottaja Le Grand Chais de France perustettiin vuonna 1979 Joseph Helfrichin toimesta. LGCF:ssä on mukana viininviljelijöitä Ranskan parhailta viinialueilta ja viinitarhoja yhteensä 2000 hehtaaria. Yhdessä sukupolvessa yrityksestä on kasvanut mainittava Alsacen, Juran, Diois'n, Languedocin, Bordeaux'n, Loiren laakson ja Burgundyn viinialueiden viinituottaja.