fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / DOM Riesling Trocken

DOM Riesling Trocken

Kuiva ja sitruksinen DOM Riesling trocken on raikas valkoviini kotimaiselle vaalealle kalalle, kanalle ja kalkkunalle.

DOM -viinit ovat viiniperhe Moselin alueen lajikeviinejä, joissa rypleen ominaisuudet pääsevät esiin selkeällä tavalla. Riesling on tarjolla sekä trocken että feinherb -versioina.

Dom Riesling trocken on maultaan kuiva, hapokas, sitruksinen ja hedelmäinen. Se sopii yhdistettäväksi tuoreen parsan, salaattien, kalkkunaruokien ja oliivien kanssa.

Kategoria

Avainsanat

, ,

alkonro

939477

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Riesling

sokeripitoisuus

9 g/l

hapokkuus

7,6 g/l

alkoholipitoisuus

12 %

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

BISCHÖFLICHE WEINGÜTER TRIER Tai lyhemmin BWT sijaitseBWT vinayard mape keskellä Saksaa Moselissa, kauniissa ja historiallisessa Trierin kaupungissa. Viiniä on tuotettu luostarien tarpeisiin vuosisatoja. 130  hehtaaria tarhoja klassikkoalueelta Mosel-Saar-Ruwer. Tila on perustettu 1773 ja on katolisen hiippakunnan omistama. Omistukseen kuuluu myös legendaarisen Scharzhofbergin tarhalta 6ha ja parhaisiin tarhoihin kuuluu mm Scharzhofberger, Kanzemer Altenberg, Ayler Kupp, Erdener Treppchen, Trittenheimer Apotheke, Graacher Himmelreich, Kaseler Nies'chen, Eitelsbacher Marienholz 85% viljeysalasta on pyhitetty Riesling:lle. Muita lajikkeita ovat Pinot Blanc, Albling, Saint Laurent, Pinot Noir. Viinit tuotetaan perinteisin tavoin, omalla hiivakannalla ja kestävän kehityksen periaatteen mukaan. Viinit kypsyvät Trierin kaupungin historiallisen keskustan viileissä roomalasiaikaisissa kellareissa, perinteisissä Fuder-tynnyreissä.