Väriltään vaaleankeltainen. Tuoksu on erittäin hedelmäinen, omenaa, päärynää, trooppisia vaaleita hedelmiä. Maku on raikas, kuiva, harmoninen. Aromeissa kukkaisuutta. Rapeat sitruksiset hapot ja tuoreen virkistävä loppumaku.
Ruokasuositus: Grillattu kana, paistettu kala ja ruokaisat salaatit. Erinomainen viini noutopöytään. Loistava myös nautittavaksi sellaisenaan.
Valmistus: Perinteinen valkoviinin valmistusmenetelmä. Käyminen terästankeissa valikoitujen hiivojen kera.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Chenin 70%, Chardonnay 30% |
sokeripitoisuus | 4,2 g/l |
hapokkuus | 6 g/l |
alkoholipitoisuus | 12 % |
alkon valikoimassa | Vain ravintolamyynnissä |
Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).