fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Gooseberry SPARKLING JUICE DRINK

Gooseberry SPARKLING JUICE DRINK

Ajatuksemme tämän epätavallisen makuyhdistelmän takana oli ottaa karviaismarjan ainutlaatuiset makuominaisuudet ja yhdenmukaistaa se nöyrän omenan kanssa. Ei niin helppoa kuin luulisi, mutta me rakastamme haastetta! Lopputulos? Marjojen herkät, mutta terävät suolaiset aromit luovat eloisuuden sekä hienovaraisen makeuden, joka on pyöreä ja täyteläinen. Ohittamaton! Ainesosat: vesi, luomukarviaismehu (15 %), luomuomenamehu (5 %), luomusokeri, hiilidioksiidi, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). Ravintoarvo per 100 ml: Energiasisältö 137 kJ / 32 kcal; Rasvaa 0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g, hiilihydraatteja 7,9 g, josta sokereita 7,9 g; proteiinia 0,1 g, suolaa 0 g.

Öun tuo kuluttajille korkealaatuisia, käsityönä valmistettuja luomu limonadeja, jotka ovat positiivisesti täynnä makua. Kuplivat juomamme on valmistettu 100% Orgaanisesta omenamehusta, sopii myös Vegaaneille. Ei keinotekoisia säilöntäaineita, makuja tai lisäaineita.

Käytämme innovatiivista valmistusprosessia yhdessä intohimoisten omenatiimimme kanssa luodaksemme erottuvia makuyhdistelmiä. Kaikki mitä teemme, on meillä vain yksi päämäärä mielessä: maukasta Luomu juomaa tulevaisuuden sukupolville.

ÖUNin omenapohjaiset juomat valmisteaan Virossa – Saarenmaalla.

Kategoria

Avainsanat

, , ,

tuottaja

maa

sokeripitoisuus

7,9 g

pakkauskoko

0,33 l

Tuotekortti