Viini on väriltään kirkkaan keltainen hieman vihertävillä sävyillä. Tuoksussa on valkoisia kukkia, nuorekasta hedelmäisyyttä, hieman vihreän paprikan aromeja. Maku on raikkaan hapokas ja hedelmäinen, hyvin tunnistettava Sauvignon Blanc.
Ruokasuositus: Salaatit, kylmät kalaruoat kuten sushi, ceviche ja äyriäissalaatit.
Valmistus: Viinin rypäleet tulevat Central Valleyn viinitarhoilta, jossa maaperä on syvää savi- ja alluviaalimaata. Puolet viinin rypäleistä on käsin poimittu, ja sadonkorjuun jälkeen viini on puristettu ja valmistettu perinteisellä menetelmällä. Viini on parhaimmillaan nuorena, jolloin sen hedelmäiset aromit pääsevät parhaiten esiin.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Sauvignon blanc |
alkoholipitoisuus | 13% |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Vain ravintolamyynnissä |