fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Jose Cuervo Especial Silver 50cl

Jose Cuervo Especial Silver 50cl

Jose Cuervo on maailman myydyin tequilamerkki, jota on valmistettu Amerikan vanhimmalla toiminnassa olevalla tislaamolla Tequilan kaupungissa jo vuodesta 1795. Jose Cuervo Especial Silverin valmistuksessa käytetty agave kasvaa vulkaanisella maanperällä, jossa on puhdasta lähdevettä ja lauha ilmasto. Especial Silver sopii nautittavaksi paitsi shottina, myös pitkien raikkaiden juomien osana. Kokeile ’Squeeze’ cocktailia: 4 cl Jose Cuervo Especial Silver, Bitter Lemon + puristettu lime.

Väri: kirkas, jossa harmaanhopeita sävyjä

Tuoksu: Neutraali, jossa kevyet aromit agavesta, tuoreista yrteistä, hedelmistä sekä kukista.

Maku: Runsaasti agavea, hieman maallisuutta ja suolaisuutta. Puhdas, neutraali maku jossa hyvä tasapaino. Lyhyehkö jälkimaku.

Kategoria

Avainsanat

, ,

tuottaja

maa

alkoholipitoisuus

38

pakkauskoko

0,5 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Vuonna 1795 Espanjan kuningas myönsi José Antonio de Cuervolle toimiluvan valmistaa tequilaa kaupallisesti, tämä oli lajissaan ensimmäinen maailmassa. Tämä tapahtuma merkitsi tequilan syntymisen. Tänä päivänä Jose Cuervo on maailman myydyin tequila. Jose Cuervon reseptit ja valmistusprosessi on annettu perintöna eteenpäin sukupolvesta toiseen, eikä siis ole ihme että Jose Cuervo on eniten palkittu tequilaperhe kautta aikojen. Perheen vaakuna on kunnianosoitus Cuervo perheen historialle. Vaakunassa on kuvia variksesta (Cuervo tarkoittaa varista espanjaksi), sinisestä agavekasvista, sekä "Hacienda de Solar de las Animas" -brändäysraudasta , joka on Cuervon omistama hotelli Jaliscossa.