fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Jose Cuervo Reserva de la Familia Extra Anejo

Jose Cuervo Reserva de la Familia Extra Anejo

Alunperin vain Cuervon perheelle valmistettu prestige tequila lanseerattiin laajempaan myyntiin maailman ensimmäisen tequila-tislaamon 200-vuotisjuhlan kunniaksi vuonna 1995. Tuote valmistetaan 100 % käsinpoimituista 7-12 -vuotiaista agave-kasveista ja kypsytetään ranskalaisessa ja amerikkalaisessa tammessa vähintään 3 vuotta. Nautitaan sellaisenaan.

Rajatun saatavuuden tuote toimitetaan vuosittain eri taiteilijan suunnittelemassa lahjapakkauksessa. Tämän puulaatikon on suunnitellut Melanie Smith.

Kategoria

Avainsanat

, , ,

tuottaja

maa

alkoholipitoisuus

38

pakkauskoko

0,7 l

Tuotekortti

Tuottajasta:

Vuonna 1795 Espanjan kuningas myönsi José Antonio de Cuervolle toimiluvan valmistaa tequilaa kaupallisesti, tämä oli lajissaan ensimmäinen maailmassa. Tämä tapahtuma merkitsi tequilan syntymisen. Tänä päivänä Jose Cuervo on maailman myydyin tequila. Jose Cuervon reseptit ja valmistusprosessi on annettu perintöna eteenpäin sukupolvesta toiseen, eikä siis ole ihme että Jose Cuervo on eniten palkittu tequilaperhe kautta aikojen. Perheen vaakuna on kunnianosoitus Cuervo perheen historialle. Vaakunassa on kuvia variksesta (Cuervo tarkoittaa varista espanjaksi), sinisestä agavekasvista, sekä "Hacienda de Solar de las Animas" -brändäysraudasta , joka on Cuervon omistama hotelli Jaliscossa.