fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / KISS Black Diamond Premium Dark Rum:

KISS Black Diamond Premium Dark Rum:

39,99 

(Suositushinta)

Tuoksu: Vivahteikas ja voimakkaan tamminen aromi. Kuivattuja hedelmiä, arakkia, vaniljaa, appelsiinikuorta ja pähkinöitä. Maku: Tamminen, pientä makeutta, kuivattua aprikoosia, arakkia, vaniljaa, pähkinöitä, kuivattua taatelia, vaniljaa, kanelia ja suklaata.

Legendaarinen Rock ikoni KISS valtaa juomamarkkinoita KISS Rum Kollectionin rommeilla, johon kuuluvat KISS Black Diamond Premium Dark Rum ja KISS Detroit Rock Premium Dark Rum.
Bändille, joka on tuottanut klassisia albumeja 70-luvun alkupuolelta lähtien ja joka määrittelee monen sukupolven musiikkimaun kaikkialla maailmassa; Mikä olisi parempi tapa juhlia heidän pitkää matkaansa kuin kahdella premium-rommilla, jotka kunnioittavat legendaarisin hetkiään!
KISS Black Diamond Premium Dark Rum on saanut nimensä ja ulkoasunsa kappaleesta KISS:n debyyttialbumilla, joka julkaistiin vuonna 1974. KISS Black Diamond Premium Dark Rum on poikkeuksellisen sileä sekoitus karibialaisia tynnyri kypsytettyjä rummeja, joista vanhimmat on kypsytetty aina viitentoista vuoteen asti.

Kategoria

Avainsanat

winettonro

952191

alkonro

947005

tuottaja

maa

sokeripitoisuus

20g/l

alkoholipitoisuus

40 %

pakkauskoko

0,5 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti