fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / La Petite Perriere Rose Pinot Noir

La Petite Perriere Rose Pinot Noir

12,99 

(Suositushinta)

La Petite Perriere Rose Pinot Noir on raikas, kukkainen ja hedelmäinen roseviini kesän salaattiaterioille.

La Petite Perriere -viiniperhe on Saget la Perrieren kunnianosoitus Loiren Sauvignon ja pinot noir -rypäleille. Tarkoituksena on esitellä lajikkeen ominaisuudet parhaimmillaan, nautittavassa muodossa viininä.

La Petite Perriere Rose Pinot Noir on 100% lajikeviini. Puolet rypleistä on kasvanut Loiressa ja puolet Languedocissa. Viinin valmistus ja sekoitus on tapahtunut Saget la Perrierellä.

La Petite Perriere on luonnollisen vaaleanpunaisen värinen. Sen maku on kuiva ja hedelmäinen, mineraalisuus, kukkaisuus ja raikkaat hapot tekevät tästä viinistä sopivan yhdistettäväksi kesäisiin ruokiin. Miellyttävä seurusteluviini.
Kategoria

Avainsanat

, ,

winettonro

950163

alkonro

935447

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Pinot noir

sokeripitoisuus

2 g/l

alkoholipitoisuus

13 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

[video width="1920" height="1080" mp4="https://vingruppen.fi/wp-content/uploads/2017/10/LaPerrière-VidéoPetitePerrière-bd.mp4"][/video]Pinot Noirin ja Sauvignonin virallinen lähettiläs Sagetin viiniperhe vaikuttaa Loiren viinialueella Sancerressa, Pouillyssa, Anjoussa ja Tourainessa. Perheen miehet hoitavat viinit ja Madame Saget hotelliliiketoiminnan. Sagetin perheen kunnioitus Loiren viinialuetta, historiaa ja lajokkeita kohtaan on heidän liiketoimintansa ja intohimonsa ydin. Domaine Perriere, joka itsessään on historiallinen nähtävyys, on vaikuttanut perheen päätöksiin omistaa tämä paikka sauvignon blanc – ja pinot noir -lajikkeiden temppeliksi. Kunnianhimoisena tavoitteena on valjastaa sukupolvien mittainen tietotaito viininvalmistuksen kehittämiseen täydellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sagetin kokemus sauvignon blanc- ja pinot noir -lajikkeista on johdattanut heidät tutkimusmatkalle lajikkeiden mahdollisuuksiin ja niiden parhaiden puolien esiin tuomiseen viineissä. La Perriere -viineissä yhdistyy tasapainoisuus, aromien runsaus ja hienostuneisuus. Esimerkkinä Suomessakin myynnissä oleva “talon lippulaiva” La Petite Perrière -viiniperhe.