fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Le Contesse Prosecco Bio Brut

Le Contesse Prosecco Bio Brut

Prosecco, jonka maussa donimoi eloisuus, raikkaus, omena, yrtit ja hedelmäisyys. Sitruksinen ryhdikäs hapokkuus maussa antaa runkoa mutta on kuitenkin "Proseccomaisen" kevyt ja hieman ryhdikkäämpi, rapea ja tyylikäs ja edustaa talon tyyliä parhaillaan. Erittäin suosittu Prosecco saa uuden ilmeen keväällä 2020. Viinilehti "laadukas ja hyvin tehty", "edullinen ostos"  

Tuottaja tunnetaan raikkaista ja tyylikkäistä Prosecco-viineistään. Proseccon kevyempi kuplivuus ja valmistusmenetelmä tekee siitä kepeämmän.

Serifikaatit: Luomu, vegaani, SQNPI kestävän kehityksen ja integroidun sadonhallinnan sertifikaatti

Kategoria

Avainsanat

,

alkonro

902207

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Glera

sokeripitoisuus

10

hapokkuus

5,4

alkoholipitoisuus

11

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Le Contessen omistajaperhe Loris Bonotton johdolla on taitava ja tulevaisuteen suuntaava Prosecco- ja kuohuviinien tuottaja.  Viinilän maat olivat aikanaan omistaneet Venetsialaiset Tiepolon kreivittäret, siitä nimi ”Le Contesse”. Ensimmäiset köynnökset istutettiin 1976 Bellussera-sidontatapaa noudattaen. Kolme sukupolvea samaa perhettä työskentelevät yhdessä ja rypäleet tulevat vain omilta tarhoilta Trevison ympäristössä. Kaikki tarhat viljellään luomumenetelmin mutta kaikki evät ole sertifioituja. Vastuullinen ja luonnonmukainen toiminta on perheelle tärkeää ja 2019 vuosikerta tulee olemaan myös SQNPI kestävän kehityksen sinetin alla. Viinit ovat myös vegaanisia ja siitä on merkintä etiketissä. Moderni tila on uskomattoman hyvin suunniteltu sekä tuotanto- että varastointitilojen kannalta. Laitteisiin investointi on jatkuvaa ja viimeinen investointi horisontaalisesti pyöriviin käymislaitteisiin on merkittävä alalla. Nämä laitteet poistavat manuaalisen ja rankan sekä kalliin batonnage-vaiheen ja turhan pumppaamisen, joka rasittaa viiniä. Oma hiivapankki on avainasemassa. Rypälemehu pidetään säiliöissä lähellä nollaa astetta, kunnes he todella haluavat aloittaa tuotannon. Tämä tarkoittaa, että kuohuviinit valmistetaan ympäri vuoden tarpeen mukaan ja heidän viinien pääominaisuudet, tuoreus, raikkaus ja eloisuus on läsnä viinissä. Tämä raikkaus ja eloisuus on Le Contessen luonteenomainen tyyli ja tunnusmerkki. tuottajan videoesittely