fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Miranius

Miranius

Miranius on 100% Xarello -viini Can Credon omilta tarhoilta. Biodynaamisen ja luomusertifikaatit omaava Miranius on raikas ja voimallisen makuinen viini, joka sopii myös vegaaneille.

Celler Credo on maineikkaan cavatalo Recaredon viinitalo. Sen viinitarhat sijatsevat Alt Penedesin viinialueella Saint Sadurni d’Anoiassa. Niillä noudatetaan biodynaamisen viljelyn oppeja eli erilaiset kasvit ja yrtit täyttävät viiniköynnösrivien välit vaikuttaen maaperän tiiviyteen, kosteuteen ja ylläpitäen luonnon monimuotoisuutta sekä ekosysteemiä. Viinien kuntoa ja niiden vastustuskykyä esim. erilaisia sieniä vastaan hoidetaan luonnonmukaisesti lääkekasveilla ja yrteillä.

Kaikkiin Celler Credon viineihin rypäleet poimitaan käsin.

Pirteä ja tuore Miranius on eloisa valkoviini, joka ikääntyy hyvin pullossa. Se valmistetaan 100% Välimeren alueen alkuperäisestä rypäleestä Xarellosta. Miranius viinissä on voimakkaat xarello-rypäleen omaisuudet yhdessä raikkaan hapokkuuden ja miellyttävän maun kanssa. Viiniä tuotetaan vain vähän ja rypäleiden annetaan kypsyä rauhassa täysin tavoitteena luonnolisen hapokas viini. Celler Credon viinit käytetään omien tarhojen hiivoilla.

Miranius saattaa sisältää sakkaa, joka on luonnollista, koska viiniä käsitellään hyvin vähän. Kaikki Celler Credon viinit kasvavat, valmistuvat ja ne pullotetaan omalla tilalla.

Kategoria

Avainsanat

, , ,

alkonro

923917

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Xarello

sokeripitoisuus

0,3 g/l

hapokkuus

4,7 g/l

alkoholipitoisuus

11,0 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Celler Credon viini valmistetaan yksinomaan tuottajan luomu- ja biodynaamisesti viljellyistä ja sertifioiduista rypäleistä lähellä Barcelonaa, Alt Penedén läänissä. Kaikki Celler Credon rypäleet poimitaan käsin erinomaisen laadun varmistamiseksi.Celler Credo on maineikkaan Recaredon cavatalon omistuksessa.