Viinin väri on vaalea, ja vuosikerta 2017 on aiempia vuosia vaaleampi väriltään. Tuoksussa on eloisia kirsikan aromeja, kukkien terälehtiä ja mineraalisuuden tuomaa raikkautta. Maku on raikas, mineraalinen ja kuivan hedelmäinen. Viini jättää raikkaan ja virkistävän jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Raikas kesäinen aperitiivi ja loistovalinta kuivaa, virkistävää terassijuomaa kaipaavalle. Sopii monipuolisesti erilaisille ruoille kuten kaloille ja äyriäisille, grillatulle kanalle yrteillä sekä salaateille – erityisesti nizzansalaatille tai halloumi-melonisalaatille.
Valmistus: Cabernet Sauvignon -rypäleitä viljellään Mulderboschin tarhoilla erityisesti rosén valmistukseen. Ne poimitaan suhteellisen ajoissa, jotta viiniin saadaan tarvittavaa hapokkuutta ja raikkaita hedelmän aromeja. Viinin väri on melko vaalea, ja se pullotetaan ajoissa tuoreiden säilyttämiseksi. Viini kannattaa juoda nuorena, viimeistään kahden vuoden päästä pullotuksesta.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Cabernet Sauvignon |
sokeripitoisuus | 5,1 |
hapokkuus | 6,1 |
alkoholipitoisuus | 12,5% |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Kyllä |