Viinin tuoksussa on intensiivistä tummaa marjaa: kuivattuja kirsikoita, villimarjoja, mustapippuria ja hieman tammea. Maku on pehmeä ja pyöreä, täyteläinen, siinä on runsas hedelmäisyys ja miellyttävät, pehmeät tanniinit.
Ruokasuositus: Vaaleat kalat, miedot juustot, pastaruoat esimerkiksi tomaatti- tai pestokastikkeen kanssa.
Valmistus: Viinitarhat sijoittuvat rinteeseen joka katsoo länteen. Alueen ilmasto on välimerellinen meren ansiosta: auringon kuumuutta kompensoi merelta puhaltavat tuulet. Sadonkorjuun jälkeen käyminen terästankeissa 26-28 asteen lämpötilassa 16 päivän ajan. Kypsytys terästankeissa, kirkastus ja suodatus ennen pullotusta.
Kategoria | |
---|---|
tuottaja | |
maa | |
alue / luokitus | |
rypäleet | Cabernet Sauvignon |
sokeripitoisuus | 3,1 g/l |
hapokkuus | 6,2 g/l |
alkoholipitoisuus | 13% |
pakkauskoko | 0,75 l |
alkon valikoimassa | Vain ravintolamyynnissä |