Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Raventos i Blanc Blanc de Blancs

Raventos i Blanc Blanc de Blancs

20,79 

(Suositushinta)

Raventos i Blanc Blanc de Blacs on pitkän historian omaavan tuottajaperheen vuosikertakuohuviini. Sen kevyt mineraalisuus sopii meren herkuille, kuten ravuille ja simpukoille.

Raventos i Blancin Blanc de blancs on kuohuviini. Rypäleet ovat kasvaneet Sant Sadurni d’Anoiassa sijaitsevilla Raventosin viinitarhoilla. Blanc de blancsin hapokkaan hedelmäiset ja sitruksiset aromit kuvastavat maaperää erityisen hyvin. Viinitarhoilla noudatetaan sekä luomu- että biodynaamisia viljelyperiaatteita.
Blanc de blanc on sekoitus paikallisia cava-rypäleitä; Macabeu, Xarel.lo ja Parellada. Viini on käynyt lämpökontroloiduissa terästankeissa ja toinen käyminen pullossa on kestänyt vähintään 18 kuukautta. Uudelleenkorkituksen päivämäärä on merkittynä takaetikettiin.

Kategoria

Avainsanat

, , ,

winettonro

93248

alkonro

951307

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Macabeo, Xarello, Parellada

sokeripitoisuus

7 g/l

hapokkuus

6,7 g/l

alkoholipitoisuus

12 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Vuonna 1986 Josep Maria Raventós i Blanc rakensi viininvalmistamon keskelle vanhaa sukutilaansa, Sant Sadurní d’Anoiaan. Tila on ollut Raventosien viljelemänä 1400-luvun lopulta lähtien, ja ensimmäiset cavat valmisti Josep Raventós i Fatjó 1872. Raventós i Blanc käyttää viinin valmistuksessa nykyaikaista tekniikkaa ja korostaa jokaisessa valmistuksen vaiheessa laadun ja lopputuloksen merkitystä. Yli 80% tilalla viljellyistä lajikkeista on perinteisiä paikallisia lajikkeita, Xarel.lo, Macabeo, Parellada ja Monastrell. Viininviljelyssä noudatetaan biodynaamisia menetelmiä.