Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Reh Kendermann Riesling Vom Kalkstein

Reh Kendermann Riesling Vom Kalkstein

12,90 

(Suositushinta)

Riesling Vom Kalkstein on mielenkiintoinen viini mielenkiintoiselta alueelta. Tämä kuiva Riesling-viini tulee Saksan länsiosasta, Pfalzin alueelta, jota kuvaillaan yhdeksi eurooppalaisen viinituotannon nousevista tähdistä. Pfalz on toiseksi suurin Saksan viinialueista. Alue kantaa mittavaa perinnettä viinintuotannossa, mutta perinteitä maustaa uuden viinintekijäsukupolven ennakkoluulottomuus. Pfalzin maaperä on muinaista merenpohjaa, sisältäen kalkkikiveä, kuten Riesling Vom Kalksteinin nimestä voi päätellä.

Viini valmistetaan erittäin kypsistä rypäleistä ja sitä fermentoidaan kolme viikkoa 14–16 asteessa, minkä jälkeen se saa kypsyä ja tekeytyä vielä 4–5 kuukauden ajan terästankeissa. Tuloksena on elegantti ja raikas kuiva Riesling-viini, jonka maussa on aistittavissa rapeaa hapokkuutta ja sitrusmaista hedelmäistä luonnetta. Riesling vom Kalkstein sopii loistavasti aperitiiviksi, sekä nautittavaksi vaalean lihan, kala- ja äyriäisruokien, sushin ja aasialaisten ruokalajien kera.

Kategoria

Avainsanat

alkonro

543547

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Riesling

sokeripitoisuus

5 g / l

hapokkuus

7,6 g / l

alkoholipitoisuus

12 %

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Reh Kendermann on vuonna 1920 perustettu, 100-prosenttisesti perheomisteinen viinitalo, joka tuottaa viinejä kolmannessa sukupolvessa. Viinintekijöinä toimivat kokeneet Philipp Closheim, Harald Kroll ja Steffan Haub.