fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Rhubarb-Spruce Celebration Drink

Rhubarb-Spruce Celebration Drink

Raparperi Kuusi luomu kuohujuoma on nautiskelijoille. Katkera kuusen vivahde, sitruunan aromeilla, kohtaa hennon raperin ja muodosta tapainoisen ja miellyttävän suuntuntuman. Siksi ei ole ihme, että tämä juhla kuohujuoma voitti Viron vuoden 2020 parhaimman luomujuoman palkinnon. Väri on kaunis vaaleanpunainen, jossa hieman kultainen sävy. Kuplat ovat pieniä ja hienostuneita niin kuin Shampanjassa. Sopii mainiosti tar tarin, carpaccion tai punajuuren kanssa. bœuf à la tartar’i, carpaccio või peediorsotoga.

Öun tuo kuluttajille korkealaatuisia, käsityönä valmistettuja luomu limonadeja, jotka ovat positiivisesti täynnä makua. Kuplivat juomamme on valmistettu 100% Orgaanisesta omenamehusta, sopii myös Vegaaneille. Ei keinotekoisia säilöntäaineita, makuja tai lisäaineita.

Käytämme innovatiivista valmistusprosessia yhdessä intohimoisten omenatiimimme kanssa luodaksemme erottuvia makuyhdistelmiä. Kaikki mitä teemme, on meillä vain yksi päämäärä mielessä: maukasta Luomu juomaa tulevaisuuden sukupolville.

ÖUNin omenapohjaiset juomat valmisteaan Virossa – Saarenmaalla.

Kategoria

Avainsanat

, ,

tuottaja

maa

sokeripitoisuus

6,9 g

pakkauskoko

0,75 l

Tuotekortti