Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Roger Goulart Cava Coral Rosé Brut

Roger Goulart Cava Coral Rosé Brut

17,98 

(Suositushinta)

Vaaleanpunainen väri, hienovaraiset kuplat. Tuoksussa on mansikan ja punaisten marjojen aromeja. Maku on raikas, roséviiniksi pehmeä ja hedelmäisen silkkinen. Jälkimaku jättää miellyttävän nostattavan kokonaisvaikutelman.

Ruokasuositus: Upean värinen, tyylikkäässä pullossa oleva Coral Rosé on takuuvarma katseenvangitsija juhlissa. Se on erinomainen aperitiivi ja skoolausjuoma, kun halutaan premium-tasoista cavaa. Ruoan suhteen se viihtyy monenlaisten herkkujen kanssa: pikkunaposteltavan, juustopalojen, salaattien ja kalaruokien kanssa.

Valmistus: Pelkästään punaisista rypäleistä valmistettu kuohuviini on Goulartin pitkään kypsytettyjen cavojen sarjassa yksi nuorimmista – pullokypsytys kestää 9 kuukautta ja viini on tuottajan tuoreimpia. Se valmistetaan perinteisellä cavan tuotantomenetelmällä jossa toinen käyminen tapahtuu pullossa.

Kategoria

winettonro

80083

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Garnacha 70%, Pinot Noir 30%

sokeripitoisuus

8 g/l

hapokkuus

5,7 g/l

alkoholipitoisuus

12%

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Roger Goulart on espanjalaisen CVNE:n omistama viinitalo, joka valmistaa yksinomaan cava-kuohuviinejä. Roger Goulart tuottaa viinejä Kataloniassa DO Penedésin alueella, ja on yksi Espanjan vanhimmista cavan tuottajista. Roger Goulart on tunnettu erityisesti pitkään kypsytetyistä cavoistaan. DO Cavan säännöissä määritellään tietyt minimiajat cavan kypsyttämiseen, ja Goulartin cavat usein ylittävät nämä minimiajat, antaen viinien kypsyö talon historiallisissa kellareissa vielä useita kuukausia normaalia pidempään. Pitkä kypsytys syventää viinien makuja, tuo niihin paahteisia ja pähkinäisiä aromeja ja runsaampaa, kermaisempaa suutuntumaa. Cavat tehdään niin sanotulla samppanjametodilla, jossa toinen käyminen tapahtuu pullossa. Roger Goulartin cavat lähentelevätkin tyyliltään samppanjaa, mutta hinnoiltaan ne ovat vain murto-osan laadukkaan samppanjan hinnasta.