Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Roger Goulart Cava Reserva Demi-Sec

Roger Goulart Cava Reserva Demi-Sec

15,99 

(Suositushinta)

Kuohuviinin väri on kirkas ja paljaan keltainen hienojen kuplien kera. Tuoksu on erittäin hedelmäinen, siinä on valkoisia kukkia ja sitrusta, hieman paahteisuutta ja aniksen aromeja. Maku on puolikuiva, erittäin pehmeän silkkinen. Makeus on integroitunut viiniin hienosti, ja sokeri ei tunnu jälkimaussa joka on pikemminkin raikas ja nostattava. Kokeilemisen arvoinen puolikuiva viini niille, jotka ovat tottuneet juomaan vain kuivia kuohuviinejä!

Ruokasuositus: Miellyttävä kesäinen aperitiivi sekä kuohuviini niille, joille kuivat kuohuviinit ovat liian kirpeitä. Toimii erinomaisesti aasialaisten ruokien ja vahvasti maustettujen kalaruokien kanssa, myös erilaisille jälkiruoille kuten juustokakuille tai cupcakeille.

Valmistus: Rypäleet on viilennetty ja niiden mehu puristettu rypäleittäin. Viini käy 16-18 asteen lämpötilassa kuorikontaktissa valikoitujen hiivojen kanssa. Perusviini on hapokasta ja sen pH on matala pitkää kypsytystä ajatellen. Pullotuksen jälkeen toinen käyminen ja ikäännyttäminen pullossa 14 asteen lämpötilassa kellareissa. Viini on pitkään kypsynyt: 24 kuukautta ennen markkinoille pääsyä.

Kategoria

winettonro

80084

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Xarel-lo 40%, Macabeo 30%, Parellada 30%

sokeripitoisuus

35 g/l

hapokkuus

5,7 g/l

alkoholipitoisuus

12%

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Roger Goulart on espanjalaisen CVNE:n omistama viinitalo, joka valmistaa yksinomaan cava-kuohuviinejä. Roger Goulart tuottaa viinejä Kataloniassa DO Penedésin alueella, ja on yksi Espanjan vanhimmista cavan tuottajista.