Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Santa Julia Malbec Piccolo

Santa Julia Malbec Piccolo

3,39 

(Suositushinta)

Intensiivisen punainen väri violeteilla häivähdyksillä. Tuoksu on hedelmäinen, siinä on luumua, mansikkaa ja karhunvatukkaa. Maku seuraa tuoksua, ja viini jättää pehmeän ja miellyttävän jälkimaun.

Ruokasuositus: Sopii mainiosti monen tyyppisille liharuoille ja sellaisenaan seurusteluun. Oivallinen noutopöydän ja leppoisan grillailun kaveri.

Valmistus: Perinteinen punaviinin valmistusmenetelmä. Käyminen valikoiduilla hiivoilla ja 15 päivän maseraatio.

Kategoria

winettonro

69208

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Malbec

hapokkuus

5,5 g/l

alkoholipitoisuus

12,5%

pakkauskoko

0,187 l

alkon valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).