Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Santa Julia Merlot Reserva

Santa Julia Merlot Reserva

9,96 

(Suositushinta)

Väri on tumma, violetin punainen. Tuoksu on tumman marjaisa, siinä on karpalohilloa ja mausteisuutta. Maku on täyteläinen, keskitanniininen, makean hedelmäinen, pehmeä. Siinä on karpalohilloa, mausteisuutta ja hennosti vaniljaa.

Ruokasuositus: Sopii mainiosti monen tyyppisille liharuoille ja sellaisenaan seurusteluun. Oivallinen noutopöydän ja leppoisan grillailun kaveri.

Valmistus: Rypäleiden käsin poiminta pieniin koreihin, modernit viininvalmistusmenetelmät. Viinejä kypsytettiin 10 kk uusissa ja toisen käytön ranskalaisissa tammitynnyreissä. Lisäksi 6 kuukauden pullokypsytys.

Kategoria

Avainsanat

winettonro

69173

alkonro

458717

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Merlot

hapokkuus

5 g/l

alkoholipitoisuus

13,5 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Perhetilan historia juontaa juurensa varhaiseen 1950-lukuun, jolloin Alberto Zuccardi saapui Mendozaan toisaalta Argentiinasta, minne hänen italialaisvanhempansa olivat asettuneet kotikonnuiltaan Avelinosta. Insinööri Alberto aloitti heti kokeilut uusien keinokastelumentelmien kanssa, jotka ovat edelleen viininviljelyn avainosassa alueen kitsaan sademäärän takia. Viinituotannon Alberto aloitti vuonna 1963 Maipússa, ja vaimonsa Emman kanssa he ovat edelleen 50 vuotta myöhemmin vahvasti mukana perheen viinibisneksessä. Kolme sukupolvea Zuccardin perhettä tekee intohimoisesti viinejä sekä oliiviöljyjä. José Alberto ja poikansa Sebastian ovat palkittuja kansainvälisesti viinintekijöinä moneen kertaan. Sebastian mm. valittiin Vuoden argentiinalaiseksi viinintekijäksi syyskuussa 2013 Lontoossa (Gaucho Argentine Winemaker Awards).