Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Solo Passione A’Passo Vino Rosso hanapakkaus

Solo Passione A’Passo Vino Rosso hanapakkaus

33,75 

(Suositushinta)

Viinilehti.fi "Tummasävytteinen ja tuhti tuoksu on runsaan avoin ja kypsän hedelmäinen. Se on makean mausteinen, muistuttaen kuivattuja luumuja. Myös maku on tummasävytteinen, tuhti ja runsaan hedelmäinen. Suutuntuma on mehukas ja sitä ryhdittävät pehmeät parkkihapot. Aromeiltaan maku seuraa tuoksua, mutta siitä voi erottaa myös viehkeän kukkaisia aromeja. Kokonaisuus jättää makeahkon ja paahteisen, kuivattuja hedelmiä muistuttavan, lämminhenkisen jälkivaikutelman" HS.fi / Ruoka "Paras Italialainen hanapakkaus ( 02/2017) Viinilehti.fi "Löytö" erinomainen laatu ****

Ruokasuositus: Tummat liharuoat sekä tuhdimmatkin grillin antimet.

Valmistus: Valmistettu osittain Appassimento- menetelmällä missä osa rypäleistä kuivatetaan ennen viinin valmistusta. Näin viiniin syntyy tervetullutta rakennetta sekä konsentraatiota, hieman pehmeyttä korkeamman sokerimäärän ansiosta sekä kuivattujen hedelmien aromeja.

Kategoria

winettonro

950001

alkonro

469398

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Corvina Veronese & Rondinella 65%, Cabernet Sauvignon 15%

sokeripitoisuus

9 g/l

hapokkuus

5,6 g/l

alkoholipitoisuus

12 %

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Antiche Terre Veneten tarina alkoi 100-vuotta sitten Valpantenan laaksossa, pohjois-Italiassa jolloin Vittorio Sancassani istutti ensimmäiset köynnöksensä. Luciano Sancassani yhdessä viinitekijäystävänsä Riccardo Deganin kanssa on vienyt lämminhenkistä viinitaloa nykypäivään siirtyen vain viljelystä omaan tuotantoon. Valpantena saattaa olla se vähemmän tunnettu viinilaakso Valpolicellassa, mutta viinit täältä yltää korkealle tasolle ja ovat tyyliltään hieman raikkaampia ja herkempiä. Antiche Terren Veneten omat tarhat ovat kaikki luonnonmukaisesti viljeltyjä ja uusi viinilä toimii aurinkoenergialla.