fbpx
 
Tutustu tuotteisiimme alla

Vingruppen Tuotevalikoima

Vingruppen / Ti Amo Primitivo

Ti Amo Primitivo

Tummasävytteinen marjainen tuoksu tuo mieleen karhunvatukan, mustaherukan ja muhevan paahteisuuden. Täyteläinen, mehevä, tuoksun kypsän marjaisuuden toistava maku tuo lisäksi mieleen yrttisyyttä ja hentoa kahvia. Lähes makeahkoa ja runsasta suutuntumaa ryhdittää pehmeä tanniinisuus. Tasapainoinen viini.

Cinque Segni (suomeksi: viisi merkkiä) on tunnettu uniikeista ja ainutlaatuisista täysin Italiassa valmistetuista viinipulloista keraamisilla etiketeillä. Cinque Segni syntyi vuonna 2008 viiden ystävän intohimosta ja ideasta tuoda uutta loistoa viinitraditioon yhdistämällä kaksi arvostettua asiaa, joista Italia on kuuluisa: Viini ja taide.

Kauniit keraamiset etiketit ovat saaneet inspiraation yrityksen kotiseudun keraamisesta taiteesta.  Campagnian rannikkokaupunkien, kauniin Amalfin rannikon keraamiikasta kuuluisat kylät kuten Vietri Sul Mare pursuaa keramiikkapajoja, jotka jatkavat alueen tuhansien vuosien keramiikkaperinteitä.

Viini on kypsynyt ensin terästankissa, jonka jälkeen pulloissa. Maseraatio 12-15 vuorokautta kontrolloidussa lämpötilassa.

Kategoria

alkonro

935977

tuottaja

maa

alue / luokitus

rypäleet

Primitivo

sokeripitoisuus

8 g/l

hapokkuus

5,6 g/l

alkoholipitoisuus

13,5 %

pakkauskoko

0,75 l

alkon valikoimassa

Kyllä

Tuotekortti

Tuottajasta:

Cinque Segni (suomeksi: viisi merkkiä) on tunnettu uniikeista ja ainutlaatuisista täysin Italiassa valmistetuista viinipulloista keraamisilla etiketeillä. Cinque Segni syntyi vuonna 2008 viiden ystävän intohimosta ja ideasta tuoda uutta loistoa viinitraditioon yhdistämällä kaksi arvostettua asiaa, joista Italia on kuuluisa: Viini ja taide. Projektin inspiraation muistoksi, jokainen heistä on kaivertanut yhden viidestä merkistä viinitarhalleen muistuttamaan unelman yhdessä toteuttamisesta. Terroir-maaperän ylläpito, viinintekotaidon suojeleminen yhdessä laadun kanssa, italialaisen taiteen inspiroimana syntynyt innovatiivinen muotoilu yhdistettynä erityiseen ultra-ohueen keramiseen etikettiin, joka on patentoitu maailmanlaajuisesti.   Numero viisi (Cinque) on heille merkityksellinen luku ja tässä taustaa heidän 5:lle merkilleen. 1. Aine. Maaperä on oleellinen elementti, joka yhdistää viinitarhan ja keramiikan. Molemmat lähtöisin maaperästä muotoutuen hedelmäksi ja taiteeksi. 2. Viinitarha Muinaiset viinitarhat rivistöineen, joissa rypäleet kasvavat viinejä varten. Viinien tuotanto alkanut etelä- Italian tarhoilta ja levinnyt Levatesta Ponenteen tarjoten laajan valikoiman eri lajikkeita. 3. Neste Viini on tuotteidemme ydin. Yhtälailla kuin viini on juhlien syvin olemus ja jakamisen ilo, neste auttaa savea sekoittumaan ja muotoutumaan käsityöläisen käsissä taiteeksi. 4. Taide Innovatiiviset ja ainutlaatuiset tuotteet syntyvät luovuudesta yhdistyen taitavaan viinintekoperinteeseen. 5. Aika Vuodenaikojen rytmi, viininviljelyn ja -valmistuksen rituaalit, rypäleiden kypsymisen odotus ja kypsyminen pulloissa yhdistyen taitavaan käsityöläisen kokemukseen ja kärsivällisyyteen. Cinque Segni kuuluu Fantini Groupiin, joka on keski- ja etelä-Italian johtavia viinintuottajia ja myy viinejä 87 maahan maailman ympäri. Heillä työskentelee 21 kansainvälistä kokemusta omaavaa viinintekijää.